За да поръчате от нашия сайт, не е нужно да имате регистрация. След като изберете артикул и неговия размер, трябва да го добавите в кошницата за покупки. След като приключите с пазаруването използвайте бутона „Кошница” в горния десен ъгъл за да завършите поръчката, следвайки описаните стъпки.

След успешно направена поръчка ще получите e-mail с потвърждение. Ако не получите такъв до 2 часа, моля да проверите папката Spam / Нежелата поща на вашата пощенска кутия или се свържете с нас.

Можете да отмените направена поръчка , преди тя да е изпратена. Отмяната е възможна чрез телефонно обаждане или чрез контактната форма на сайта.

Можете да заплатите своята поръчка при доставянето й чрез куриерска фирма Спиди, на посочените от вас адрес или офис.

Всички наши артикули се изпращат само и единствено до България, за ваша сметка чрез куриерска фирма Спиди. Вашата поръчка може да бъде доставена до посочен от Вас офис или адрес.

Цената за доставка се включва в цената на посочения от вас артикул при доставянето му, и е:
– 5.00 лв до офис на Спиди;
– 6.50 лв до избран от Вас адрес във всяка точка на страната;

Потребителя има право, съгласно чл.55,ал.1 от Закона за защита на потребителите да се откаже от получената стока във срок от 14 (четиринадесет) работни дни от дата на получаване на стоката. В този случай заплатените суми от потребителя ще му бъдат възстановени с банков превод, не по-късно от 20 работни дни, считано от датата, на която потребителя е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55,ал.6 от Закона за защита на потребителите.
В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да се откаже от стоката, като са спазени следните условия:

• 1. Запазен добър търговски вид – оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.

• 2. Не са налице повреди,причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.

• 3. Запазена оригинална опаковка,консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

• 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

Трябва да ни изпратите имейл с който да ни уведомите за връщането на стоката.

Може да упражните правото си на отказ като се свържете с нас по някой от посочените начини или и чрез стандартния формуляр за отказ.

Всеки клиент има прово на рекламация съгласно чл.119 от ЗЗП.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

• 1. констатирани липси;

• 2. дефекти на стоката;

• 3. несъответствие с обявената търговска марка.

Трябва да ни изпратите имейл с който да ни уведомите за рекламацията и/или връщането на продуктът.

При гаранционните продукти, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Рекламацията се предявява до 14 работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

• 1. сервизно обслужване;

• 2. заменяне на стоката с нова;

• 3. отбив от цената;

Чл. 114 (2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.

Чл. 115 (1) Потребителят може да упражни правото си в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Рекламации при несъответствие на стоката с договорения модел, марка, десен или при установен фабричен дефект можете да предявявате като ни напишете на email:

. Становище по предявената рекламация ще получите на email адресът си в срок до 10 работни дни. Срокът за удовлетворяване на основателна рекламация е 30 работни дни.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

• 1. Запазен добър търговски вид – оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.

• 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.

• 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

• 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

• 5. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.