Количка

За Calma

Създадохме дамските превръзки и тампони Calma с единствената мисъл да помогнем на нежните ни половинки и дъщерите ни да се чувстват спокойни и сигурни по време на месечния си цикъл. И за да ги поглезим, разбира се. 

Да, зад идеята за Calma стоят мъже. Обедини ни желанието да създадем продукт за хората, на които най-много държим, който да им помогне да се чувстват обгрижени, спокойни и комфортно защитени. 

Погрижихме се превръзките и тампоните да са изработените от сертифициран чист  100 % БИО органичен памук и целулоза, да следват нежните гънки на женското тяло и да пристигат в удобна, дискретна кутия в подходящо време преди началото на цикъла. Освен тях в кутията жените ще откриват винаги малък комплимент от нас, с който да направят месечният си цикъл малко по-приятен. 

Тъй като месечният цикъл е част от живота на всяка жена от началото на младостта до апогея на зрелостта, избрахме да създадем нашата линия дамски превръзки и тампони по ваши изисквания. В тези дни от месеца жените се чувстват най-уязвими, напрегнати и неспокойно и ние вярваме, че с Calma ще променим това. 

Вярваме, че месечният цикъл не трябва да е тема табу, защото е неизменна част от същността на жените. И всяка една жена трябва да се чувства спокойна и защитена.

Calma Предимства

Спокойствие и Удобство

Създадохме дамските превръзки и тампони Calma с единствената мисъл да помогнем на нежните ни половинки и дъщерите ни да се чувстват спокойни и сигурни по време на месечния си цикъл. И за да ги поглезим, разбира се.

Дискретност

Calma ще пристигат при вас в дискретна кутия, в която ще откриете не само всичко необходимо за месечничния си цикъл, но и малки глезещи комплименти от нас.

Приятел на природата

Опаковките които използваме са FCS сертифицирани, т.е. съдържащи минимум 70% FSC-сертифицирана дървесина/влакна и/или рециклирани суровини.

гарантираме ТИ

Безплатна доставка 

Безплатна доставка при покупка над 20 лв

сертифициран, 100% био органичен памук

Използваме най-качествените материали и методи за производство на дамски превръзки и тампони при спазване на най-високите стандарти за стерилност.

дерматологично тествани

Продуктите Calma са клинично, дерматологично и гинекологично тествани.

24/7 СЪПОРТ

На твое разположение сме 7 дена в седмицата

Какво казват нашите клиенти

" Откакто имам регистрация към Calma, вече не ми се налага да бягам до магазина, когато този първи ден от менструалния ми цикъл настъпи. Всичко нужно идва няколко дни по-рано без да се налага да ходя до където и да било."
Ивана Георгиева
счетоводител
"Преди да открия Calma, доста често ми се случваше превзръките, които използвам по време на тренировка да протичат. Използвайки Calma (вече над 5 месеца), не ми се е случвало нито веднъж. Отделно, че са много по-меки и удобни!
Деси Любенова
спортист

  Свържи се с нас

  АВЛАВ ООД
  бул.Климент Охридски №105
  България, София 1756

  Работно време

  Понеделник – Петък 09:00 – 19:00

  Събота – Неделя – Почивни дни

  Последвай ни